"Les bracelets rouges", l'adaptació francesa de la sèrie de TV3 "Polseres vermelles", estrena la tercera temporada

TF1, la cadena francesa líder d'audiència, estrena aquest dilluns, a les 21.05, la tercera temporada de "Les bracelets rouges", l'adaptació francesa de "Polseres vermelles", la sèrie produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas. A França és l'hora que els polseres vermelles s'emancipin. Serà aquest el final del grup?

"Les bracelets rouges" és l'adaptació francesa de la sèrie d'èxit de TV3 "Polseres vermelles". TF1, la cadena francesa líder d'audiència, va estrenar la primera temporada el febrer del 2018. Els dos primers episodis de la sèrie, que es van programar en "prime time", van aconseguir un 24% de quota de pantalla i els van seguir una mitjana de 5,5 milions d'espectadors. Van encapçalar la llista de programes més vistos i van ser àmpliament comentats tota la nit a Twitter.

Com a "Polseres vermelles", els espectadors francesos han entrat de ple en la vida quotidiana d'aquest grup d'adolescents hospitalitzats per malalties greus com  el càncer, l'anorèxia o els problemes cardíacs; herois que afronten les seves vides amb valentia i, alhora, amb por del que els és desconegut. Una història que contraresta a cada moment la gravetat de les situacions amb l'energia i l'humor constants dels seus personatges.

Més o menys un any després, el març del 2019, TF1 estrenava la segona temporada de "Les bracelets rouges", amb vuit capítols de 52 minuts. L'expectació generada al país per la sèrie va fer que TF1 decidís també oferir les dues temporades de la versió original catalana, doblada al francès. Ho fa en el seu servei de vídeo a la carta MYTF1.

Les dues temporades de "Les bracelets rouges" a TF1 han seduït de 5 a 7 milions d'espectadors per episodi.

Ara, aquesta nit mateix, arriba a TF1 la tercera temporada amb un canvi d'escenari per als protagonistes. Una nova tanda de 8 capítols de 50 minuts realitzats per Jérémy Mainguy, Julien Abraham i Chistophe Campos. És l'hora que els polseres vermelles s'emancipin. Thomas (Audran Cattin), Roxane (Louna Espinoza), Mehdi (Azize Diabate), Louise (Mona Berard) i Côme (Marius Blivet) han d'aprendre a viure com els altres adolescents de la seva edat, però la vida fora de l'hospital no és tan satisfactòria com s'imaginaven. Clément (Tom Rivoire), per a qui la sortida només és qüestió de dies, tem que la seva amistat no resisteixi la separació. Malgrat l'arribada de Nour (Hanane El Yousfi), una nova pacient que no deixa a ningú indiferent, serà aquest el final de la colla dels polseres vermelles?

"Polseres vermelles"

Produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, "Polseres vermelles" es va estrenar a Televisió de Catalunya l'any 2011 i es va emetre, amb molt èxit, durant dues temporades. Va ser reconeguda amb molts premis nacionals i internacionals, el més important, el premi Ondas a la millor sèrie de televisió obtingut l'any 2013.

La sèrie es va emetre doblada al castellà per a tot Espanya, i també s'ha pogut veure a Finlàndia, França, Alemanya, Italià, Corea del Sud, Estats Units i tota l'Amèrica Llatina.

Als Estats Units, Steven Spielberg en va produir una adaptació titulada "Red Band Society", que es va emetre per la cadena Fox i la RAI italiana en va fer una adaptació que va obtenir uns grans índexs d'audiència que se suma a "Les braceletes rouges" francesos. També han fet adaptació els següents països: Perú, Rússia, Alemanya, Xile, Orient Mitjà i ara s'està fent una adaptació a la Xina.

tv3.cat/polseresvermelles

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut