"Les aventures dels Cinc" i "Retorn al futur 3", les pel·lícules d'estrena d'aquest cap de setmana al Super3

Un cap de setmana més, el cinema ocupa un lloc destacat a la programació del canal Super3. Començarà divendres, a les 20.25, amb l'estrena de "Les aventures dels cinc". L'endemà dissabte, a les 9.00, es podrà veure "L'aneguet lleig i jo" i, a la tarda, a les 18.20, s'emetrà "Doraemon i la fàbrica de joguines". Tot seguit, a les 20.00, arribarà l'estrena de "Retorn al futur 3".

Les estrenes de "Les aventures dels Cinc" i "Retorn al futur 3" són les protagonistes d'un altre cap de setmana cinematogràfic al Super3. Divendres, a les 20.25, arribarà l'estrena de "Les aventures dels Cinc", l'adaptació cinematogràfica de la primera novel·la d'Enid Blyton, escriptora britànica de literatura infantil. Dissabte, a les 20.00, serà el torn de "Retorn al futur 3". El film, dirigit per Robert Zemeckis, és la continuació de la projecció del cap de setmana passat, "Retorn al futur 2".

Les aventures dels Cinc (divendres, a les 20.25; i diumenge, a les 9.00)

Els cinc protagonistes es coneixen durant unes vacances d'estiu, i aquell serà l'inici d'un munt d'aventures emocionants i de resolucions de misteris. De sobte es trobaran enmig d'una perillosa aventura, en què diversos bàndols lluiten per aconseguir la nova font d'energia que ha descobert l'oncle Quentin, a qui, fins i tot, arriben a segrestar. Cap dels dolents, però, comptava amb la irrupció a escena dels que, a partir d'aquest moment, passaran a ser coneguts com els Cinc. Una pel·lícula sobre l'astúcia, la sinceritat i l'amistat.

L'aneguet lleig i jo (dissabte, a les 9.00; i diumenge, a les 15.40)

La casualitat fa que la primera persona que l'aneguet lleig veu en sortir de l'ou sigui el ratolí Ratso; des d'aleshores, Ratso li fa de pare. El dia a dia és dur per a ells, i sempre estan intentant aconseguir menjar mentre fugen de rates de claveguera i hostils gallines de corral. La vida no és gens fàcil per a ells, però ben segur que està repleta d'emocions.

Doraemon i la fàbrica de joguines (dissabte, a les 18.20)

Doraemon et convida a visitar una ciutat molt peculiar. Es tracta d'un lloc sorprenent en un planeta llunyà, un món on la fantasia i la imaginació no coneixen límits. Aquest indret està habitat per joguines que, gràcies als invents del gat robot, han cobrat vida i habiten en aquest món ideal governat per l'ecologia i el respecte al medi ambient. Tot seria perfecte si no fos per l'aparició d'un perillós lladre que, juntament amb els seus clons, pretén dominar el món de les joguines per al seu profit personal. En Doraemon, en Nobita, el Gegant, el Tsuneo i la Shizuka tenen davant seu un repte d'allò més complicat: aturar els plans del criminal i tornar la ciutat a les joguines. Els invents més útils, grans quantitats d'enginy i, fins i tot, un coet espacial, els ajudaran en aquesta missió tan emocionant.

Retorn al futur 3 (dissabte, a les 20.00; i diumenge, a les 17.55)

En aquesta pel·lícula, continuació de "Retorn al futur 2" i última de la trilogia, en Marty McFly viatja al passat, a l'any 1885, a l'Oest Americà. Allà obtindrà una carta que conté les instruccions per trobar DeLorean i ajudar-lo a tornar un altre cop al futur. Un cop allà, però, topen amb la làpida de l'Emmett Brown, que va morir a mans d'un perillós pistoler, Buford Tannen, només una setmana després d'haver escrit la carta. En Marty decideix retrocedir en el temps i viatjar al poble del salvatge Oest per evitar aquesta mort.

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3