DIVENDRES, A LES 22.35

Les activitats més imaginatives dels espectadors, a "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.35, a TV3, el "Zona zàping" farà la segona setmana de confinament per l'afectació del coronavirus, amb una selecció dels millors reptes esportius i musicals de les llars catalanes, realitzats no sempre amb èxit

Continuant amb el lema #quedatacasa, el programa de demà incorporarà una selecció de les activitats més imaginatives enregistrades pels espectadors des de casa seva: fent esport, ballant, cantant o inventant-se nous reptes... no sempre amb èxit.

Serà un "Zona zàping" molt musical, amb concerts improvisats entre joguines, llaminadures imitant Adèle, discjòqueis domèstics fent sessions amb el material més díver, i amb l'estrena d'una secció amb Francesc Garriga, d'"El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio i Esport 3, que farà una tria de peces musicals domèstiques creades aquesta setmana.

I s'acabarà amb un missatge d'esperança, sota el lema #totanirabe, amb la participació del músic i cantant Joan Dausà, tot desitjant un final pròxim i satisfactori del confinament.

 

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping