L'equip d'Adolescents iCat visita el programa de cuina "Manduka"
L'equip d'Adolescents iCat visita el programa de cuina "Manduka"
DISSABTE, A LES 9.00

L'equip d'Adolescents iCat visita el programa de cuina "Manduka"

Demà, dissabte 18 de gener, a les 9.00, el canal Super3 emet un nou capítol de "Manduka", en què la xef Paula Alós i l'equip d'Adolescents iCat faran una "coca pim pam".

Aquest programa comença amb un repte: en lloc d'un, hi haurà tres convidats i, a més a més, bastant maldestres a la cuina. Els membres d'Adolescents iCat, el Roger Carandell, la Juliana Canet i el Joan Grivé, faran una coca de llavors de tomàquet i alvocat. La Paula ensenyarà trucs per pelar alvocats i per fer bastonets casolans per menjar sushi. I es podrà veure com es poden fer garlandes per decorar una festa amb pell de taronja.

El capítol s'emetrà en dues franges horàries, a les 9.00 i a les 19.30.

"Manduka"

L'objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I per fer-ho, es planteja la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l'espai trenca el mite que diu que "amb el menjar no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi juga molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat a sota de ca la Paula, on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de "Manduka" és l'entreteniment i la diversió, sense deixar de banda els continguts més didàctics, relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula fa al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Són propostes molt saludables, amb una gran presència de fruita i verdura i una àmplia varietat de proteïnes, que deixen de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula. El programa s'emet els dissabtes, a les 9.00, al canal Super3.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut