Dissabte, a les 21.55

L'entrevista exclusiva a José Antonio Guevara i Santi Vila i Xosé Manuel Beiras, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb una entrevista en exclusiva amb president del Grup de Treball sobre les Detencions Arbitràries de l'ONU, José Antonio Guevara, la primera vegada que parla amb un mitjà europeu.
I, a més, l'exconseller de Cultura i Empresa i Coneixement, Santi Vila; el fundador d'Anova-Irmandade Nacionalista i exdirigent del BNG, Xosé Manuel Beiras; el professor de filosofia de la Universitat de Yale Jason Stanley; el periodista David Wallace-Wells i el cantant Ramoncín.

Cristina Puig entrevistarà el president del Grup de Treball sobre les Detencions Arbitràries de l'ONU, José Antonio Guevara, ara que ha vençut el termini de 6 mesos imposat per aquest organisme perquè s'alliberi Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras. És una entrevista exclusiva i la primera vegada que parla amb un mitjà europeu des de l'emissió de l'informe en què es reclamava els alliberaments. 

També conversarà amb un dels condemnats pel Tribunal Suprem, l'exconseller de Cultura i Empresa i Coneixement Santi Vila. Condemnat a inhabilitació i a una multa, Vila ha d'afrontar ara la causa oberta pel Tribunal de Comptes pel referèndum de l'1-O.

En plena gestació del pacte PSOE-Podem, que ha de comptar amb el concurs de diferents partits nacionalistes, el programa parlarà amb Xosé Manuel Beiras, fundador d'Anova-Irmandade Nacionalista i exdirigent del BNG.

S'entrevistarà Jason Stanley, professor de filosofia de la Universitat de Yale i autor de "Fatxa. Com funciona el feixisme i com ha entrat a la teva vida", la mateixa setmana que la irrupció de Vox a les institucions ha començat a tenir conseqüències, com el boicot a algunes condemnes de la violència de gènere.

Pocs dies després que el Parlament Europeu ha aprovat l'emergència climàtica, Cristina Puig parlarà amb David Wallace-Wells, una autoritat periodística en aquesta matèria i autor d'"El planeta inhóspito".

Completarà el "FAQS" una conversa amb Ramoncín.

I el programa també comptarà amb l'actuació de Dorian i les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i Simona Levy.

A cadires seuran els periodistes Patricia López, Neus Tomàs, Òscar Fernández i Anna Grau.

 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3