La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José Ma…
La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José María Aznar (David Marcé)

L'entrevista de Bertín Osborne a José Maria Aznar a "Polònia", rècord de visualitzacions

El gag de "Polònia" en què Bertín Orborne (Pep Plaza) entrevistava José Maria Aznar (David Marcé) es converteix en el vídeo més vist a la carta des que ha començat l'any, que supera el dels gols de la remuntada del Barça davant del PSG, i en el més vist de la història del "Polònia" a la carta.

La setmana passada, el programa "Polònia" descobria tot el que no es va veure de l'entrevista de Bertín Osborne (Pep Plaza) a José María Aznar (David Marcé). I aquest vídeo ho ha petat a la xarxa. Fins ara, el vídeo porta acumulades, a la carta, 89.300 reproduccions i 81.975 usuaris únics. I, a Youtube, ja recull 92.500 visualitzacions.

Aquestes xifres el converteixen en un vídeo de rècord: el més vist a la carta d'aquest 2017 i el més vist del "Polònia", a la carta, de tota la seva història.

ENLLAÇ VÍDEO:

ccma.cat/tv3/alacarta/polonia/polonia-bertin-osborne-entrevista-aznar-a-polonia/video/5660712/

A més a més, s'ha fet un recull de vídeos protagonitzats per Bertín Osborne (Pep Plaza) al "Crackòvia" i al "Polònia".

ccma.cat/tv3/alacarta/el-bertin-osborne-de-polonia-i-crackovia-bat-records-de-visualitzacions/coleccio/9010/

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut