Dijous, a les 22.45

L'entrevista a Martina Klein, el nou repte d'Oriol Parreño a "Fake night"

Demà dijous, a les 22.45, després de "Polònia", TV3 estrena un nou capítol de "Fake Night", un programa en què realitat i ficció es barregen en una entrevista impossible. Oriol Parreño és el director d'un programa de televisió i té la missió de fer història. Tots sabem que no serà així. En aquesta tercera setmana, l'Oriol imagina com serà la seva entrevista a Martina Klein.

MARTINA KLEIN

L'Oriol té molts defectes però no es pot negar que és perseverant i, en el darrer capítol, es podrà veure com insisteix a trobar la fórmula per fer un gran programa de televisió que el catapulti a la fama.

En aquest cas, l'oportunitat la té amb la polifacètica Martina Klein. L'Oriol s'esforçarà per trobar la manera que l'exmodel li reveli els secrets més ben guardats del món de la moda i pensarà idees per descobrir altres vessants seus més desconeguts: des de com va ser la seva arribada a Barcelona a com encaixa les crítiques de les xarxes socials o algun altre tema de caràcter més "rosa": com va ser la història d'amor amb el tenista Àlex Corretja?

A part dels guionistes del programa, per fer-ho comptarà amb el criteri de persones amb un alt nivell cultural que ens podria semblar que no encaixen en el programa. I és que, què hi fan Ramon Gener i Antoni Bassas al programa de l'Oriol? Ves que no siguin ells!

L'èxit o no de tot plegat no se sabrà fins al final del programa.

El programa

A Oriol Parreño, TV3 li ha encarregat un late night, un programa que revolucioni la història de la televisió i que mostri una nova cara dels convidats que els espectadors no hagin vist mai. Seguint referents com "The office" o "The Larry Sanders Show", "Fake Night" retrata tot el procés de preparació del programa que aparentment ha de ser perfecte.

L'espectador assistirà a les reunions de guió on es prepara el programa i anirà veient com l'Oriol s'imagina com serà l'entrevista amb un VIP determinat. Situacions fictícies que Parreño projecta, que l'espectador veu, però que, per impossibles, extraordinàries, ridícules o inèdites, no es poden portar a la realitat.

"Fake Night" comptarà amb molt d'humor i la complicitat del VIP entrevistat, que entrarà en el joc d'una entrevista molt diferent, de to quan calgui irreverent, disruptiu, però també sincer i còmplice. Tot plegat, ple de situacions divertides amb molts cameos i seqüències ficcionades amb personatges coneguts pel gran públic de tots els àmbits de la societat.

En definitiva, "Fake Night" jugarà, durant 6 capítols, amb el concepte realitat vs. expectativa que viu el presentador, un personatge peculiar, el més semblant al nostre particular Woody Allen, el cap que ningú voldria tenir però a qui ningú s'atreveix a contradir.

Jorge Cadaval, Josep Cuní, Santi Millán, Lucía Caram, Sergi López i Martina Klein seran els protagonistes d'aquestes sis entrevistes en què es comptarà amb cameos de noms com Antoni Bassas, Miquel Montoro, Raquel Sans, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Toni Soler, Quim Masferrer, Pilarín Bayés o Jose Corbacho, entre molts altres.

tv3.cat/fakenight

Anar al contingut