Lenovo aposta per Barcelona. Abans de 2 anys, el primer fabricant d'ordinadors del món hi crearà un centre de referència tecnològic que suposarà la contractació d'uns 200 enginyers

Així ho ha explicat a l'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació el responsable de grans clients a Catalunya de Lenovo, Daniel Cruzado.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'empresa tecnològica xinesa Lenovo aposta per Barcelona. El primer fabricant d'ordinadors personals del món crearà, abans de 2 anys, un centre de referència tecnològic que suposarà la contractació d'uns 200  enginyers.

Aquest anunci l'ha fet a l'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació Daniel Cruzado, responsable a Catalunya de grans clients.

Cruzado ha destacat:"Trobarem la capacitat de muntar un centre tècnic de referència igual que tenim a la resta de països, no en general, sinó concentrat en algun tipus de tecnologia d'avantguarda que podria ser, per exemple, internet de les coses. I aportar un equip complet de gent per desenvolupar-lo. Parlem, íntegrament, d'equips d'enginyers, estem parlant de 200 persones aproximadament." 

Els últims 2 mesos, la firma xinesa ha contractat 60 persones per al "hub" d'assistència al client per al sud d'Europa que ha instal·lat a Barcelona.

El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.

 

Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa

Facebook.com/EconomiaiEmpresa

Twwiter.com/Catinfo/Economia

 

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

 

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut