Lenovo aposta per Barcelona. Abans de 2 anys, el primer fabricant d'ordinadors del món hi crearà un centre de referència tecnològic que suposarà la contractació d'uns 200 enginyers

Així ho ha explicat a l'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació el responsable de grans clients a Catalunya de Lenovo, Daniel Cruzado.

L'empresa tecnològica xinesa Lenovo aposta per Barcelona. El primer fabricant d'ordinadors personals del món crearà, abans de 2 anys, un centre de referència tecnològic que suposarà la contractació d'uns 200  enginyers.

Aquest anunci l'ha fet a l'espai "Economia i empresa" de Catalunya Informació Daniel Cruzado, responsable a Catalunya de grans clients.

Cruzado ha destacat:"Trobarem la capacitat de muntar un centre tècnic de referència igual que tenim a la resta de països, no en general, sinó concentrat en algun tipus de tecnologia d'avantguarda que podria ser, per exemple, internet de les coses. I aportar un equip complet de gent per desenvolupar-lo. Parlem, íntegrament, d'equips d'enginyers, estem parlant de 200 persones aproximadament." 

Els últims 2 mesos, la firma xinesa ha contractat 60 persones per al "hub" d'assistència al client per al sud d'Europa que ha instal·lat a Barcelona.

El programa "Economia i empresa" es fa cada dilluns, de 21 a 22 h, a Catalunya Informació.

 

Catradio.cat/Catinfo/EconomiaiEmpresa

Facebook.com/EconomiaiEmpresa

Twwiter.com/Catinfo/Economia

 

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut