Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.
DIJOUS, A LES 13.00

L'enginyera Montse Guàrdia explica què és la tecnologia "blockchain" al "Popap"

Dijous, 16 de gener, a les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, entrevistarà Montse Guàrdia, enginyera superior de telecomunicacions, que explicarà què és la tecnologia "blockchain", poc abans que Barcelona es converteixi durant dos dies en la capital europea de la tecnologia que marcada el futur de la gestió descentralitzada.

Els dies 20 i 21 de gener, Barcelona acollirà la Convenció Europea de Blockchain, amb la participació d'especialistes de tot el món, i es convertirà durant dos dies en la capital europea d'aquesta tecnologia de cadena de blocs que elimina els intermediaris i permet la descentralització de la gestió en un sentit ampli. Demà, 16 de gener, a partir de les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, entrevistarà Montse Guàrdia, enginyera superior de telecomunicacions i directora general del consorci de Blockchain Alastria, que explicarà què és el "blockchain", la tecnologia que marcarà el futur.  

 

La instagramer Carlota Bruna difon consciència climàtica i vegana

I també, la secció "PopapChallenge", amb Roc Massaguer, que entrevistarà la instagramer Carlota Bruna, que als 22 anys acumula 180.000 seguidors al seu compte d'Instagram @carlotabruna, on va començar a crear continguts el 2012, quan en tenia només 15. A través de les xarxes socials difon consciència sobre la crisi climàtica i l'alimentació vegana; sobre aquesta última ha publicat el llibre "Camino a un mundo vegano" (Montena, 2019).

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut