Lídia Heredia - Els matins (2021)

L'enfrontament per l'ampliació de l'aeroport del Prat, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. L'endemà de la manifestació contra l'ampliació de l'aeroport del Prat, s'analitzaran els arguments enfrontats amb un portaveu de la plataforma Zeroport, Pere Bonet; l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler; la directora d'infraestructures de la Cambra de Comerç de Barcelona, Alícia Casart, i el president de l'Associació de Línies Aèries, Javier Gándara

Cotxe o transport públic

S'observarà com ha canviat l'ús del vehicle privat i del transport públic un cop acabats els confinaments per la pandèmia.

Festes majors amb seients buits

La reserva prèvia de localitats està provocant que hi hagi seients buits en actes amb les entrades esgotades. Heredia en parlarà amb organitzadors d'algunes de les celebracions que es fan aquests dies, la Mercè i Santa Tecla.

Adeu a Merkel

El programa en parlarà amb el director general de Comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch, i amb l'exsecretària adjunta de les Nacions Unides Cristina Gallach. Fins a quin punt el relleu de la cancellera marcarà el futur d'Europa? I el director d'El Orden Mundial, Fernando Arancón, explicarà com les diferències entre l'est i l'oest encara marquen la política alemanya.

La taula d'"Els matins"

Tertúlia amb Carmen Juan, Ferran Casas i Arantxa Tirado. I també les converses amb John Carlin i amb Albert Om.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut