Albert Segura.
Albert Segura.

L'elecció de la presidència de la Comissió Europea, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimarts, 16 de juliol, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, farà una taula d'exeurodiputats amb motiu de la votació que es fa al Parlament Europeu per escollir Ursula von der Leyen presidenta de la Comissió Europea, amb la participació de Ramon Tremosa, exeurodiputat independent del PDeCAT; Josep Maria Terricabras, exeurodiputat d'ERC, i Maria Teresa Giménez Barbat, exeurodiputada d'UPyD.

 

Taula de periodistes de successos

A les 9.45, taula de periodistes de successos per parlar de l'increment de la delinqüència a Barcelona, amb Marc Jurado, periodista de Catalunya Ràdio; Fàtima Llambrich, periodista de TV3, i Rebeca Carranco, periodista d'El País.

 

50 anys de l'arribada a la Lluna

A les 10.30, el programa recordarà els 50 anys de l'arribada a la Lluna amb un reportatge de Geni Lozano que explica que els Estats Units tornen a plantejar-se seriosament tornar a enviar astronautes a la Lluna i amb l'entrevista a Xavier Luri, doctor en Física, membre de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya i divulgador científic.

 

La desconnexió digital durant les vacances d'estiu

A partir de les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarès i Pol Gise. La secció inclourà l'entrevista a l'advocat laboralista José Antonio González per parlar del dret a la desconnexió digital durant l'estiu.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut