Alaska "Al cotxe"
Alaska "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.00

Leïti Sène, Alaska i Pavvla pugen "Al cotxe" d'Eloi Vila

Dilluns, 25 de febrer, s'emetrà el capítol 56 d'"Al cotxe" a les 23.00 a TV3, just després de "Benvinguts a la família". Els convidats d'aquesta setmana són tres artistes acostumats a pujar a l'escenari i a posar-se davant de les càmeres: Leïti Sène, Alaska i Pavvla.

Leïti Sène: "Vaig passar una època fosca, però la dansa em va salvar."

Leïti Sène és ballarí, músic i fa d'actor a la sèrie "Benvinguts a la família". Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya a una reunió de feina.

El jove artista explica que és fill de pare senegalès i mare catalana. Forma part d'una família que no ha tingut mai res a veure amb el món de l'espectacle. Explica que és diabètic i que, d'adolescent, no ho va portar gens bé, va tenir uns anys molt rebels. Per sort, la dansa el va salvar, li va donar disciplina i compromís. Està sorprès i agraït per com li han anat les coses, el seu debut casual a la sèrie televisiva "Benvinguts a la família" i la passió per la música que fa amb els seus amics de tota la vida.

Alaska: "A casa sempre hi havia dòlars i passaports en regla. Els pares tenien la sensació que haurien de sortir corrents en qualsevol moment."

Alaska ha vingut a Barcelona per fer promoció del seu últim disc amb Fangoria. Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta a una entrevista a TV3.

La cantant, en una conversa distesa i molt personal, parla de com va arribar al món de la música, dels seus referents artístics i del seu passat. Explica que, de petita, tenia molta por i ho vincula a la sensació de temporalitat que sempre va acompanyar la vida dels seus pares, tots dos emigrats. Reflexiona sobre el pas del temps, la imatge i la decisió de no ser mare.

Paula Jornet, "Pavvla": "Amb els diners que vaig guanyar fent d'actriu a 'La Riera' em vaig pagar la formació musical."

Paula Jornet està a punt d'engegar la gira del seu segon disc. Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta fins a El Molino, on té concert aquesta nit.

La cantant, que s'ha convertit en una de les artistes revelació del panorama musical català, fa un repàs de la seva trajectòria. Va començar fent d'actriu a la sèrie de TV3 "La Riera" quan encara era una nena i es va anar formant en el món de la música. Explica com ha viscut la popularitat que li va comportar el primer disc i fa balanç de l'èxit de la seva primera experiència teatral, "La importància de ser Frank".

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut