L'editora i presentadora de l'"InfoK", Laia Servera, visita el programa de cuina "Manduka"

Demà dissabte, 30 de novembre, a les 9.00, el canal Super3 emet el dotzè capítol de "Manduka", en què la xef Paula Alós i la Laia Servera, l'editora i presentadora de l'"InfoK", provocaran un inundació de tomàquet.

Un gaspatxo de síndria o, si es prefereix, una sopa de tomàquet i fruita servirà com a base per a la inundació que cuinaran la xef Paula Alós i l'editora i presentadora de l'"InfoK", Laia Servera. La recepta té tots els elements per sortir a l'informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 al Super3. En aquest nou programa de "Manduka" també s'aprendrà a pelar tomàquets al microones, a farcir maduixes amb xocolata i a fer cargols i elefants amb frankfurts.

"Manduka"

L'objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I, per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l'espai trencarà el mite que diu que "amb el menjar no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat a sota de casa la Paula i on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de "Manduka" serà l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa ha estat creada per Marc Parrot i la interpreta la Paula.

El programa s'emet els dissabtes, a les 9.00, al canal Super3.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3