Albert Segura.
Albert Segura.
DISSABTE, A LES 22.05

Lectura coral d'"Estimats Lluc i Joana", els contes d'Oriol Junqueras, a "Solidaris"

Dissabte, 22 de desembre, a les 22.05, el programa "Solidaris", amb Albert Segura, parlarà d'"Estimats Lluc i Joana", el recull de contes d'Oriol Junqueras als seus fills, escrits des de les presons d'Estremera i Lledoners, amb una lectura coral dels textos a càrrec de Pep Guardiola, Montserrat Carulla, Quimi Portet, Justo Molinero i Marta Rovira, entre altres veus.

El programa "Solidaris", amb Albert Segura, recorrerà demà, 22 de desembre, planetes i constel·lacions i parlarà de física, de meteorologia -farà ploure dins la cuina de casa-, de geografia -viatjarà a la Xina, per trobar el Drac de Plata, i a Austràlia, per veure cangurs, una ovella amb 42 quilos de llana i la gran barrera de corall- i d'història, per recordar com els romans van arribar a Sant Vicenç dels Horts i quan tot el món estava cobert de gel.

Són algunes de les històries que conté "Estimats Lluc i Joana", el recull de contes que Oriol Junqueras ha escrit als seus fills Lluc i Joana, de 6 i 3 anys, respectivament, des de les presons d'Estremera (Madrid) i de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada, el Bages) i editat per Sàpiens. Històries plenes de dibuixos, com una nau espacial o un aqüeducte, aprofitant fins a l'últim mil·límetre de paper, que demà llegiran a Catalunya Ràdio Pep Guardiola, Montserrat Carulla, Quimi Portet, Justo Molinero, Roger Mas, Empar Moliner, Francesc Mauri, Enric Calpena i Marta Rovira.

Neus Bramona i Artur Junqueras, la parella i el pare del líder d'ERC, i el periodista barceloní Sergi Sol, col·laborador d'Oriol Junqueras i autor del llibre "Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures" (Ara Llibres), també participaran en el programa "Solidaris" de demà.

El programa "Solidaris" s'emet els dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio.cat/solidaris

facebook.com/solidaris

twitter.com/solidaris

 

Anar al contingut