Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.35

L'economista Xavier Sala i Martín, l'infectòleg Robert Güerri i el filòsof Daniel Innerarity, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.35, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, dedicada a analitzar l'evolució del coronavirus i les seves conseqüències amb el catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia Xavier Sala i Martín, amb el coordinador de la unitat Covid de l'Hospital del Mar de Barcelona, Robert Güerri, i amb el catedràtic de Filosofia Política i Social Daniel Innerarity.

Demà, el programa "Preguntes freqüents" entrevistarà el catedràtic d'Economia de la Universitat Colúmbia Xavier Sala i Martín, per saber com es poden combatre les conseqüències econòmiques que tindrà la pandèmia del Covid-19.

De l'evolució de la malaltia, en parlarà amb l'infectòleg Robert Güerri, coordinador de la unitat Covid de l'Hospital del Mar de Barcelona.

La crisi sanitària té també altres conseqüències que van més enllà de la salut i de la butxaca. Per saber si s'estan retallant drets civils aprofitant l'estat d'alarma, "Preguntes freqüents" entrevistarà l'advocada Pastora Filigrana. I també conversarà amb el catedràtic de Filosofia Política i Social Daniel Innerarity, per preguntar-se quins canvis individuals i col·lectius provocarà aquesta crisi.

Els periodistes convidats al "FAQS" d'aquesta setmana seran Sara González i Laura Fàbregas.

El programa també tindrà les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés, a més de l'actuació del grup Stay Homas, format a causa del confinament amb membres de Búhos i Doctor Prats.

 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut