L'economista Santiago Niño Becerra i l'expert en intel·ligència artificial Ramón López de Mántaras, a "Revolució 4.0"  

Dissabte, 10 de juny, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín conversarà amb l'economista Santiago Niño Becerra. I diumenge, 11 de juny, entrevistarà l'expert en intel·ligència artificial Ramon López de Mántaras. 

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, conversa amb l'economista Santiago Niño Becerra, que aborda qüestions com saber si les xifres de l'atur del mes de maig són tan bones com s'ha dit. Niño Becerra també analitza el fenomen de la gentrificació a moltes ciutats i de l'anomenat turisme laboral. A més, explica el motiu pel qual els Estats Units no han fet finalment suspensió de pagaments. 

Amb el conferenciant i expert en motivació i lideratge Lluís Soldevila s'explicarà l'anomenat mètode SALTA, una eina útil per triar el camí professional. Amb el directiu de la multinacional HP Ramon Pastor es parlarà de la impressió en 3D, una tecnologia cada vegada més utilitzada i que està revolucionant la Indústria 4.0 per la reducció de costos i l'estalvi de temps. I per acabar, l'emprenedor Pere Pérez Ninou analitzarà com cal convertir la tecnologia en aliada per extreure'n el màxim benefici. Pérez ha fundat la startup Metacampus, dedicada a la promoció i ensenyament de la tecnologia digital. 

I diumenge, entrevista a l'expert en intel·ligència artificial Ramón López de Mántaras per abordar una qüestió que cada vegada més experts posen damunt la taula: Fins a quin punt cal regular èticament aquesta tecnologia? Quins són els grans aspectes positius que té i quins són els grans perills que comporta? I aquesta setmana que s'han fet les proves d'accés a les universitats, amb el publicista Jordi Urbea, es repassarà com la tecnologia ha transformat el món de l'ensenyament. Amb l'experta en ciberseguretat i identitat digital Selva Orejón s'analitzarà com es pot estar segur a les xarxes i evitar les ciberestafes. I per acabar el programa, Isabel Rovira, directora de l'Escola Agrària del Solsonès, explicarà els oficis lligats al món rural, agrari i forestal que imparteixen a la seva escola.  

Anar al contingut