Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

L'avaluació dels danys del temporal Gloria, a "Els matins"

Demà divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà per avaluar els danys del temporal Gloria. Lídia Heredia també conversarà amb el gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, per saber els efectes a les platges; amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per preguntar per l'estat de les infraestructures, i amb un representant de l'Agència Catalana de l'Aigua, per demanar-li pel subministrament d'aigua potable i la gestió dels embassaments.

La taula de tertúlia
Fernando Carrera, Jordi Barbeta, Sara Muñoz i el catedràtic en dret processal Jordi Nieva analitzaran l'actualitat del dia, en especial la incidència del suport del Suprem a la inhabilitació de Quim Torra com a diputat, tal com havia decretat la JEC.

Les propostes dels divendres
El programa també inclourà les seccions habituals dels divendres: les lectures d'Anna Guitart; la conversa amb els youtubers Sir Joan i Leopolda Olda; la taula cultural, aquesta setmana amb Najat El Hachmi i Esteve Plantada, i les il·lustracions d'Anthony Garner.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut