Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté presentaran La Marató de TV3 per la Covid-19

Com cada any, Roger Escapa donarà el tret de sortida a La Marató des d'"El suplement" de Catalunya Ràdio, en una edició excepcional d'aquest projecte solidari, el dia 20 de desembre, dedicada a sensibilització, la divulgació i la recaptació de recursos per a la recerca biomèdica sobre la Covid-19

Laura Rosel, realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"; Raquel Sans, presentadora del "TN Migdia" i directora dels últims programes especials sobre la Covid-19, i Mònica Terribas i Jordi Basté, que estan preparant un projecte per a TV3, seran els presentadors de La Marató de TV3 per la Covid-19, que es farà el 20 de desembre. Tots ells, juntament a Roger Escapa, que donarà el tret de sortida a aquesta edició des d'"El suplement" de Catalunya Ràdio, faran equip per a aquesta Marató excepcional.

Aquest any, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3 han apostat per presentar les novetats de l'edició d'enguany amb un programa especial en directe per TV3 el dimecres 7 d'octubre, a partir de les 19.00, en el marc del magazín de tarda "Tot es mou".

Amb el nom de "Tot es mou per La Marató", aquest programa especial estarà presentat per Lluís Marquina i comptarà amb la presencia dels presentadors d'aquesta edició de La Marató, de testimonis i metges. A més, coincidirà amb una novetat excepcional: l'inici de la posada en marxa de les línies telefòniques del 900 21 50 50, amb voluntaris de la CCMA, que contribuirà a fer créixer el marcador de La Marató, que ja està obert des de l'1 d'abril, amb els donatius a través d'internet, Bizum i transferència bancària.

Al llarg del programa, es donaran a conèixer els detalls de la campanya de sensibilització; es presentarà el vídeo divulgatiu que es passarà a centenars de centres de secundària i batxillerat arreu del territori i es mostraran altres activitats que es faran des d'ara fins al dia del programa, el 20 de desembre, així com el calendari dels esdeveniments vinculats a aquest gran fenomen.

tv3.cat/marato

Anar al contingut