Tot són problemes
Tot són problemes

Laura Rosel i Lildami, en un "Tot són problemes" copresentat amb Marta Torné

Divendres, a les 20.15, TV3 emetrà "Tot són problemes", l'espai d'humor amb Serapi Soler i Juliana Canet, que aquest divendres també copresentarà Marta Torné.

Els convidats seran Laura Rosel i Lildami.

Laura Rosel, la veu d'"El matí de Catalunya Ràdio", i Lildami, el músic que s'enamora al supermercat, venen a compartir els seus problemes amb els espectadors de TV3. al pròxim capítol de "Tot són problemes", el programa més optimista de la graella de TV3.

Per gestionar-ho, els presentadors titulars, en Serapi Soler i la Juliana Canet, compten amb l'ajuda d'una presentadora molt eufòrica: Marta Torné.

El programa

Tot i que si l'haguéssim de jutjar pel nom no ho semblaria, "Tot són problemes" és el programa més optimista de la graella de TV3. Perquè els problemes són inevitables, però quan s'expliquen i ens en podem riure sembla que es facin petits. Cada divendres, el programa farà broma i traurà ferro de l'actualitat del món de l'entreteniment.

A "Tot són problemes", l'espectador també hi trobarà reportatges, entrevistes, gags d'humor i jocs de plató amb què els convidats mostraran una cara poc o mai vista.

És una producció de TV3 en col·laboració amb The Mediapro Studio.

 

tv3.cat/totsonproblemes

Anar al contingut