Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Laura Borràs, Adolfo Pérez Esquivel, Bob Pop i Candela Peña, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Hi seran Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya; Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau; Bob Pop, escriptor, monologuista, periodista i activista, i Candela Peña, actriu. L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio.

"Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, entrevistarà Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya. S'analitzarà l'actualitat política, el mateix dia que farà tres mesos de la seva elecció.

La setmana que Jordi Cuixart i Jordi Turull han portat la condemna del Suprem al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, el programa ho parlarà amb Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, que dona suport a l'amnistia per tots els condemnats.

Alguns maltractadors assassinen els seus propis fills per fer mal a les seves exparelles. És la violència vicària i aquesta setmana n'hi ha hagut un cas a les Canàries. Es tractarà el tema amb la psicòloga especialitzada en violència masclista Alba Alfageme.

Roberto Enríquez, conegut com a Bob Pop, és una persona amb mil cares. Escriptor, monologuista, periodista i activista ara estrena la sèrie "Maricón perdido", basada en la seva vida. La presentarà acompanyat de l'actriu Candela Peña, la seva mare a la ficció.

Pilar Rahola farà un cara a cara amb Sergi Sol i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires de periodistes hi haurà Pablo Tallón, Iva Anguera, Joan Rusiñol i Bea Talegón.

L'actuació musical anirà a càrrec de Mireia Feliu, David Mengual & Maitia Trio que interpretaran la cançó "La flor de París".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut