L'Atlètic-Barceloneta i el Barcelona busquen el títol de la Lliga de waterpolo, a Esport3

El títol de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo es decideix aquesta setmana i se'l disputaran els dos eterns rivals del barri de la Barceloneta

Es tracta dels dos equips que dominen el palmarès, però un, el CN Atlètic-Barceloneta, és el gran favorit i busca la catorzena Lliga consecutiva. Un equip immers encara en la lluita per guanyar la Champions, però que abans de disputar la Final8 de Hannover haurà de fer la feina en el campionat domèstic. L'altre equip, el CN Barcelona, ve d'eliminar el segon de la fase regular, el Terrassa, en una trepidant semifinal, i afronta la final amb els objectius del curs superats amb escreix. A més, l'equip de Toni Esteller és l'únic que ha aconseguit puntuar contra l'Atlètic-Barceloneta aquesta temporada a la Lliga.

La final, al millor de tres partits, començarà demà a les 19.30, a les piscines de Sant Sebastià. Divendres, a la mateixa hora, es jugarà el segon partit a la piscina del Barcelona, la Nova Escullera. Si calgués un tercer i definitiu partit per decidir el campió, la sèrie tornaria a la piscina del Barceloneta, diumenge a les 12.45.

Tota la final es podrà seguir en directe per Esport3 i amb els comentaris de Xevi Bardolet i del campió olímpic Jordi Sans.

esport3.cat

Anar al contingut