L'assaig, a "Obrint plaça"

Demà, dissabte 14 de setembre, a les 14.00, TV3 emetrà un episodi nou d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, que acosta el món dels castells al gran públic. En el capítol d'aquest dissabte, el programa parlarà de la importància de l'assaig si es vol assolir un objectiu.

Dissabte al migdia, el programa d'actualitat castellera de TV3, "Obrint plaça", descobrirà com assaja una de les colles que ha assolit en els darrers anys castells de gamma extra: la Jove Xiquets de Tarragona. El programa serà un testimoni privilegiat de la rigorositat i la planificació amb què s'encara cada entrenament. I també conversarà amb l'exjugador Ferran Martínez, un mite del bàsquet, que explicarà la importància dels entrenaments per arribar a ser esportista d'elit. I l'espectador també descobrirà una manera molt útil d'aprendre a pilotar un avió, amb un simulador de vol, un enginy idoni per assajar una professió molt complicada sense cap mena de risc.

"Obrint plaça" s'emet cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, TV3 oferirà un resum de les actuacions de les sis diades més importants, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat
tv3/obrintplaca/
Anar al contingut