"Las consecuencias", amb participació de TV3, a les sales d'exhibició

"Las consecuencias", amb participació de TV3, afronta el segon cap de setmana en les sales d'exhibició on ha tingut una bona acollida. Un pel·lícula de Claudia Pinto amb Juana Acosta, Alfredo Castro o Carme Elías

El film és un drama psicològic explicat en clau de thriller, que narra la història d'un enigma familiar, emocional i, sobretot, íntim. Mostra com un secret pot enquistar-se en una estructura familiar i n'explora les conseqüències.

"Las consecuencias" és el segon llargmetratge de la directora Claudia Pinto, que també n'ha coescrit el guió juntament amb el guionista Eduardo Sánchez. En el repartiment de la pel·lícula destaquen intèrprets com Juana Acosta, Alfredo Castro o Carme Elías.

És una producció de Sin Rodeos Films, Las Consecuencias AIE, Els Vandervors i Érase Una Vez Films, amb la participació de TV3.

Sinopsi

La Fabiola és una dona enèrgica i vitalista, però des que un terrible accident li va sacsejar la vida, ara ja fa dos anys, està desequilibrada i inestable emocionalment. És per això que es veurà obligada a tornar a casa del seu pare, el César, un home amb qui va deixar de tenir contacte des que era petita, i ho farà juntament amb la Gabi, la seva filla de 14 anys. Un cop allà, es retrobarà també amb la Teresa, la seva mare.

"Las consecuencias" és la història d'una visita en forma de teràpia que farà despertar la por i el rancor, que serà capaç d'obrir ferides antigues i que també analitzarà fins a quin punt les persones són capaces de mentir per protegir els qui més s'estimen.

Formarà part de la Secció Oficial del FICG, que se celebrarà de l'1 al 9 d'octubre a Guadalajara, Mèxic

El Festival Internacional de Cine de Guadalajara és un esdeveniment cultural molt important per a la ciutat i també per al país, com un aparador del cinema mexicà i iberoamericà. La seva solidesa com a festival li ha permès posicionar-se com un referent en l'àmbit nacional i internacional.

En aquesta edició, que comença el dia 1 d'octubre, el film "Las consecuencias ha estat seleccionada a la secció oficial del Festival.

tv3.cat/ficcioicinema

Sant Joan Despí, 23 de setembre del 2021

 

Anar al contingut