L'app Esport3, d'esports de TV3 i Catalunya Radio, es renova

El consum de la informació està canviant molt de pressa i l'app Esport3, de TV3 i Catalunya Ràdio, s'adapta a aquesta evolució. Amb la seva renovació s'amplia l'oferta de continguts.

La nova app Esport3 ofereix una nova interfície de navegació més usable i entenedora. A més, s'amplien els continguts amb la integració del que ofereixen els programes esportius de Catalunya Ràdio i també es podran escoltar les transmissions en directe dels partits del Barça, l'Espanyol i el Girona.

Es continuarà informant a través de notícies, ordenades a la portada i també per seccions temàtiques. I per primera vegada a l'app es podrà seguir el minut a minut amb les estadístiques i totes les dades del partits del Barça, Espanyol i Girona. I consultar al moment els resultats de les principals competicions.

Una altra de les novetats de la nova versió de l'app és que tant les emissions en directe com els vídeos a la carta es podran veure des dels televisors que tinguin connectat un dispositiu Airplay o Chromecast.

Directes

Es podran veure i escoltar tots els directes esportius del canal Esport3, TV3  i Catalunya Ràdio, i s'amplia l'oferta de directes amb la possibilitat d'incorporar els d'esdeveniments esportius de rellevància de forma exclusiva per l'entorn digital. I també es podrà veure quins seran els esdeveniments esportius futurs.

Participació

L'app renovada d'esports permetrà als usuaris accedir a les campanyes de participació promogudes des dels diversos programes.

Accessibilitat

Finalment, cal destacar el pas endavant en accessibilitat d'aquesta nova app, ja que tota la interactivitat tàctil per a persones amb deficiències visuals està adaptada per a VoiceOver, d'iOS, i TalkBack, d'Android.

La nova versió de l'app està disponible, tant per a la descàrrega com per a l'actualització, a l'App Store d'Apple i a Google Play, d'Android.

Per a iOS:

https://itunes.apple.com/es/app/esport3/id550143073

Per a Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.esport3.eng

tv3.cat

catradio.cat

esport3.cat

Anar al contingut