L'"APM?", guanya el premi al Millor Partner de Comèdia als Premis For You Fest 2022 de TikTok
L'"APM?", guanya el premi al Millor Partner de Comèdia als Premis For You Fest 2022 de TikTok

L'"APM?" guanya el premi al millor partner de domèdia als Premis For You Fest 2022 de TikTok

L'"APM?" finalment ha estat el guanyador als premis For You Fest de TikTok en la categoria de partner de contingut, modalitat de comèdia, pel seu perfil @APM_oficial a la plataforma.

Amb aquest guardó, que es va lliurar ahir, la xarxa TikTok vol reconèixer la creativitat, diversitat i talent dels creadors de contingut a la plataforma.

Ahir a la nit, a Madrid, es van lliurar els premis For You Fest 2022. El programa d'humor i sàtira de TV3 '"APM?" va guanyar el premi al millor partner de comèdia de TikTok Espanya. Un guardó que demostra un cop més la capacitat de resiliència del programa, que evoluciona el format per adaptar-lo a totes les plataformes.

Els Premis For You Fest

Amb aquests premis, que enguany han celebrat la segona edició, TikTok vol "reconèixer la creativitat, la diversitat i el talent de la comunitat estatal a la plataforma". En aquest cas, és el mateix públic que, amb les seves votacions, ha pogut escollir el seu favorit del 2022 en nou categories: esports, entreteniment, comèdia, educació, gaming, diversitat, música i bellesa i estil de vida. Cada categoria, a més, està subdividida en dues: "creador revelació" i "creador referent", en funció de l'antiguitat i la notorietat del compte.

"APM?", el programa

L'"APM?", que aquest any ha començat la 19a temporada, va néixer com un programa especial el 14 de juliol del 2004. Els bons resultats d'audiència en van afavorir la continuïtat. L'any 2005 va passar a ser un espai setmanal de vint minuts. Actualment és el programa d'entreteniment més veterà de TV3.

Té 223.000 seguidors a TikTok, 545.000 seguidors a Facebook, 254.000 a Twitter, 69.500 subscriptors a YouTube, més de 86.000 seguidors a Instagram i és el primer programa de TV3 amb un canal a Twitch. Això el converteix en el programa de la CCMA líder absolut a les xarxes socials.

L'"APM?" va ser guardonat el 2014 amb el Premi Ondas al millor programa de televisió d'àmbit no estatal.

El programa s'emet cada diumenge a les 13:50

 

tv3.cat/apm
twitter.com/APM
instagram.com/apmtv3
facebook.com/apmtv3
tiktok.com/@apm_oficial
youtube.com/c/apmtv3
twitch.tv/apm_tv3

Anar al contingut