L'"APM?" recull el Premi Ondas

El director de l'"APM?", Guillem Sans, i l'Homo APM han recollit el Premi Ondas al millor programa de televisió no estatal, durant la gala d'entrega dels guardons, celebrada aquest vespre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El programa d'humor "APM?", actualment dirigit per Guillem Sans, és l'espai d'entreteniment més veterà de TV3, que celebra deu anys en antena. La primera emissió va ser el 14 de juliol del 2004, quan es va fer un programa especial per celebrar el desè aniversari de l'"Alguna Pregunta Més?" a "El matí de Catalunya Ràdio" amb Antoni Bassas, que el 1997 va rebre un Premi Ondas de ràdio.

El director del programa, Guillem Sans, ha recollit el Premi Ondas acompanyat de l'Homo APM i les seves oportunes intervencions. En el moment de rebre el guardó, Sans ha agraït a tot l'equip "la seva implicació, creativitat i esforç" a l'hora de fer el programa. Fent broma, ha continuat dient que "després de deu anys, ja tocava", i ha destacat que l'humor és "la millor defensa davant de tant insult a la intel·ligència."

El jurat, que va donar a conèixer el veredicte de la 61a edició dels guardons el 6 de novembre passat, ha valorat que l'"APM?" demostra que es poden celebrar deu anys en antena simplement preguntant bé i amb humor, sent capaços de sortir del micròfon de la ràdio i saltar amb èxit a la televisió.

Actualment, TV3 emet l'onzena temporada de l'"APM?", cada dimecres al vespre, amb uns bons resultats d'audiència. En la desena temporada, va obtenir una quota mitjana del 15,4%.

A les xarxes socials, el programa té prop de 593.000 seguidors a Facebook i 208.000 a Twitter.

tv3.cat/apm

twitter.com/APMTV3

facebook.com/apmtv3

Anar al contingut