X Premis Gaudí

L'anunci de les nominacions dels Premis Gaudí 2018, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, dijous 28 de desembre, a partir de les 11.00, TV3 i el 3/24 emetran en directe la lectura dels nominats que opten als Premis Gaudí 2018 des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. L'acte, que serà presentat pels actors Nora Navas i Àlex Brendemühl, també es podrà seguir en directe a través d'un Facebook Live a tv3.cat.

A més, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació també donaran a conèixer els nominats de la desena edició dels Premis Gaudí.

L'Acadèmia del Cinema Català és l'encarregada d'organitzar i atorgar els Premis Gaudí. L'objectiu d'aquests guardons és promocionar i difondre les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català. La gala d'entrega d'aquesta edició dels guardons tindrà lloc el diumenge 28 de gener a l'Auditori del Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Les pel·lícules nominades podran optar als guardons que hi ha en les diferents categories: millor pel·lícula, millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció, millor guió, millor protagonista femenina, millor protagonista masculí, millor direcció de producció, millor pel·lícula documental, millor curtmetratge, millor pel·lícula per a televisió, millor pel·lícula d'animació, millor direcció artística, millor actriu secundària, millor actor secundari, millor muntatge, millor música original, millor fotografia, millor vestuari, millor so, millors efectes visuals, millor maquillatge i perruqueria, i millor pel·lícula europea.

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

Anar al contingut