L'Andreu i la Pili no saben ben bé què volen
L'Andreu i la Pili no saben ben bé què volen

L'Andreu i la Pili, vol i dol, a "Com si fos ahir"

"Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3, viu diverses trames relacionades amb amors i desamors. Totes tenen ingredients diferents i totes són especials d'una o altra manera. Una de les més sonades és la història de l'Andreu i la Pili, potser la relació que ha viscut més alts i baixos. I també una de les més llargues i consolidades de la sèrie fins fa quatre dies.

Ja fa setmanes que la parella va trencar la relació, i no s'han tornat a veure. L'Andreu i al Pili s'han distanciat voluntàriament d'una manera física i emocional. Però com que la ruptura va ser "en calent", l'espectador potser no havia acabat de tancar la història. Avui, dimarts, la parella s'ha trobat per casualitat i tots dos s'han posat nerviosos. L'Andreu ha confessat al Jordi, al Quim, a l'Andreu i al Litus que li sembla que encara estan enamorats. Sembla que la història dels dos infermers no està tancada del tot.

Un matrimoni que s'estima, que gaudeix de la feina i del temps lliure, i que malgrat tot s'ha trencat. S'arreglarà? S'acabarà d'espatllar? Ben aviat l'espectador resoldrà aquestes incògnites i viurà un gir inesperat en la història tranquil·la i moguda a la vegada de l'Andreu i la Pili.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

Anar al contingut