Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

L'anàlisi de l'acord per a la formació de govern entre ERC i Junts, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà l'anunci de l'acord per a la formació de govern entre ERC i Junts, amb Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera.

Les campiones d'Europa

S'entrevistarà Sandra Paños, una de les jugadores del Barça que han guanyat per primera vegada la Champions i que han fet història i han obert una nova etapa al futbol femení a casa nostra.

Els càrrecs de l'administració pública

Ara que la formació d'un nou govern comportarà la renovació de molts càrrecs, es plantejarà com s'han de nomenar els alts càrrecs amb l'investigador de l'Institut Omstrom, Pau Vila, i la secretària general de la Candidatura Autònoma de Treballadors de l'Administració de Catalunya, Assumpta Barbens.

La fàbrica de turistes

Es parlarà de les conseqüències de l'aturada del turisme per la pandèmia, amb Ramon Aymerich, autor del llibre "La fàbrica de turistes. El país que va canviar la indústria pel turisme."

Homenatge a Margarit

El catedràtic de Literatura Espanyola de la UB Jordi Gràcia avançarà com serà l'homenatge que al vespre li faran al Liceu al poeta Joan Margarit, amb recitals i actuacions musicals.

La mirada de Sergi Pàmies

Sergi Pàmies aportarà el seu punt de vista a alguns dels temes del dia, entre els quals hi haurà, segur, el Barça.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut