Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.
Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.
Demà, dimecres, a les 17.25, a Esprot3.

L'anada dels quarts de final de l'Eurocopa de bàsquet femení, a Esport3

Demà, dimecres, a les 17.25, Esprot3 emetrà el partit d'anada de quarts de final entre el Galatasaray i l'Spar Citylift Girona. També es podrà veure pel web esport3.cat

L'Spar Citylift Girona mai havia arribat tan lluny en competició europea. I ara, ja als quarts de final de l'Eurocopa femenina, li ha tocat un os dur de rossegar. Les gironines juguen demà, dimecres, a les 17.25, a la pista del Galatasaray turc, un equip molt potent econòmicament i que aquesta temporada ja ha jugat l'Eurolliga. Allà, les turques van quedar cinquenes del seu grup, fet que les deixava fora dels quarts de l'Eurolliga, però que els donava plaça per als quarts de l'Eurocopa.

El conjunt d'Enric Surís intentarà imposar el seu joc de ritme alt davant d'un conjunt carregat de grans jugadores estrangeres i que ja va guanyar aquesta competició el 2009. L'Spar Citylift Girona buscarà un bon resultat a Istanbul de cara a la tornada, prevista pel dimecres 7 de març, a Fontajau.

L'Spar Citylift Girona-Galatasaray es podrà seguir en directe demà, dimecres, per Esport3 i pel web esport3.cat, amb els comentaris de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut