L'alcalde de Rasquera denuncia pressions de tota mena contra la plantació de marihuana

Bernat Pellisa atribueix la detenció d'una de les encarregades de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum a les pressions contra el projecte de cultivar marihuana en el municipi de la Ribera d'Ebre.

L'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, afirma que no és casual la detenció d'una de les responsables de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum que promou la plantació de marihuana en aquest municipi de la Ribera d'Ebre. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Pellisa vincula aquesta detenció a una estratègia de pressions sobre el projecte: "És fruit una mica del joc. Vull dir que tampoc no ens ve res de nou. Sabem que hi ha moltes pressions polítiques, que hi ha moltes pressions de tota manera, i potser sí que això respon a aquest moment".

L'alcalde s'ha referit també a les declaracions del fiscal en cap de Tarragona, Xavier Jou, que va recordar ahir que per cultivar plantes destinades a obtenir droga cal el permís de l'Agència del Medicament: "És sorprenent que, després de les declaracions del fiscal en cap de Tarragona, passi el que ha passat", afirma Bernat Pellisa, que ha afegit que l'ajuntament de la seva població ja preveu des del primer moment que per tirar endavant la plantació cal tenir l'autorització de l'Agència del Medicament. L'alcalde de Rasquera ha assegurat que les pressions que reben no aturaran el projecte del cultiu de marihuana en el municipi.

Des de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum, el seu president, Vojislav Djordjevic ha dit a Catalunya Informació que, tot i l'actuació policial d'ahir, tenen la intenció de continuar amb el projecte i que no estan preocupats.

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut