Dilluns, a les 23.05

"L'aeròdrom" i "El poblet", "El col·lapse" continua a TV3

Dilluns, a les 23.05, TV3 estrena dos capítols més d'"El col·lapse", una sèrie que descriu amb cruesa i realisme l'hipotètic col·lapse econòmic i general de la societat actual. Vuit episodis filmats en pla seqüència que presenten personatges en situacions i localitzacions molt diferents, però tots tenen en comú que el món s'ensorra al seu voltant. Una ficció francesa que té molt de realitat colpidora.

L'aeròdrom

Una trucada desperta el milionari Laurent Desmarest: ha d'anar urgentment a l'aeròdrom de Saint-Rémy des d'on l'evacuaran a un lloc segur, però s'ha d'afanyar perquè no l'esperaran. Ho té contractat des de fa temps per a ell i per a la seva dona, però no s'esperava la urgència. A la desesperada, intentarà arribar a l'aeròdrom a temps per no perdre l'última oportunitat que té de protegir-se del que passa.

El poblet

Un grup d'unes trenta persones que fa dies que caminen per la carretera arriba a un poblet on s'ha organitzat una comunitat que vol ser autosuficient i produir ells mateixos els aliments necessaris per a tots els que hi viuen. El problema és que no s'esperaven que hi arribés tanta gent, la majoria urbanites sense gens d'experiència en feines manuals, i el consell ha de deliberar si els acullen a tots o no.

La sèrie

"El col·lapse" ("L'Effondrement") és una sèrie de televisió francesa inspirada en les teories de la col·lapsologia, que alerta d'una conjunció fatal de factors polítics, sanitaris, mediambientals i energètics com a agents destructors de la societat.

La sèrie descriu amb cruesa i realisme l'hipotètic col·lapse econòmic i general de la societat actual. Cada episodi, rodat en un únic pla seqüència, és una història independent que presenta personatges en situacions i localitzacions molt diferents, però tots tenen en comú que el món s'ensorra al seu voltant. En un supermercat, en una benzinera, en una residència d'avis... La càmera segueix els personatges a un ritme frenètic i transmet els seus sentiments: el desconcert, l'estupefacció, l'angoixa, la desesperació per sobreviure. A través dels seus ulls, l'espectador viurà l'ensorrament del sistema des de diferents punts de vista i podrà veure com reaccionen (o reaccionem) en situacions extremes en què hi ha la supervivència en joc.

#ElCollapseTV3

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut