David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte a les 19.00, i diumenge a les 15.00

Dissabte, 22 de febrer (19.00)

El programa començarà connectant amb Nàpols, amb Ramon Salmurri, per parlar del rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, així com de les darreres novetats de l'equip napolità.

A partir de les 18.15 transmetran el partit de la Segona Divisió entre el Girona i el Fuenlabrada, des de Montilivi. Amb la narració d'Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol i el micròfon autònom de Xevi Soler.

Faran un ampli seguiment del Llevant-Reial Madrid, des de l'Estadi Ciutat de València, amb Pere Escobar i els comentaris de Francesc Garriga. Abans de començar el partit repassaran l'última hora de l'equip blanc amb el periodista Orfeo Suárez. I tota l'actualitat del Barça, amb Lluís Canut a la secció "Snack Barça".

Albert Benet serà al partit de la lliga femenina de futbol entre l'Espanyol i el Sevilla. I Maria Guixà, a l'enfrontament entre l'Olympiacos i l'Atlètic Barceloneta de la Lliga de Campions masculina de waterpolo.

Diumenge, 23 de febrer (15.00)

El "Tot gira" començarà amb la prèvia i la transmissió del partit de Lliga entre el Valladolid i l'Espanyol, des de l'estadi Los Cármenes, amb Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola, Carles Domènech i Dani Ballart.

Connectaran amb Nàpols, des d'on Ramon Salmurri, enviat especial, explicarà com és la ruta maradoniana que hi ha per la ciutat dedicada a l'exjugador argentí. També entrevistaran l'exjugador del Nàpols Beppe Buscolotti, que va formar part de l'equip italià amb Maradona. I amb Ricard Torquemada analitzaran quines són les claus de l'equip italià.

Xavi Palau serà al partit de Segona B que jugaran el Castelló i el Nàstic de Tarragona. I Montse Mir estarà pendent del que passi a la Lliga de Campions masculina d'handbol entre el Celje i el Barça.

I no faltaran les seccions "We are the champions" amb Jaume Ramon, i "Estic girat", amb Montse Mir. També faran la tertúlia el "VAR" amb Francesc Garriga, Sònia Gelmà i Edu Polo. I la secció d'humor "Minuts escombraria" , amb Gerard Jubany, Ernest Macià, Sergi Camps, Xavi Espinosa i Carles Roig.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut