David Clupés
David Clupés
DISSABTE (16.00) I DIUMENGE (11.45 I 16.00)

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que presenta David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge a les 11.45 i a les 16.00

Dissabte, 23 de novembre (16.00)

El programa començarà amb l'anàlisi que farà Lluís Canut, a "Snack Barça", del partit de la Lliga que disputaran el Leganés i el Barça al migdia. També faran el seguiment de les semifinals de la Copa Davis de tenis masculí des de Madrid, amb l'enviat especial, Sergi Andreu. Maria Guixà serà al Trofeu Ciutat de Barcelona de gimnàstica rítmica que es fa al pavelló de la Vall d'Hebron. I, des del Palau Blaugrana, Xevi Soler explicarà tot el que passi en el partit d'handbol de la fase de grups de la Lliga europea entre el Barça i el Flensburg, en què els blaugrana defensen el liderat.

Entrevistaran el pilot català Marc Coma, que participarà en la pròxima edició del ral·li Dakar, com a copilot de Fernando Alonso.

Altres esports de què estaran pendents seran el partit de la Lliga europea d'hoquei patins femenina entre el Manlleu i el Noisy Le Grand, amb Montse Mir; dels partits de la Lliga ACB de bàsquet entre el Fuenlabrada i el Joventut i entre el Saragossa i el Manresa, amb Ernest Macià; i del partit de la Segona Divisió B de futbol entre el Lleida i el Barça B, amb Dani Badia.

I, com sempre, Pere Escobar seguirà el que passi en el partit de la Lliga de Primera Divisió entre el Reial Madrid i la Reial Societat al Santiago Bernabéu.

No faltarà la tertúlia sobre l'actualitat esportiva al "VAR", amb Sònia Gelmà, Edu Polo i Javi Giraldo, i la secció "Xip groc", amb Pere Bosch, que conversarà amb Miquel Navarro, atleta que va participar a la Marató dels Jocs de Roma del 1960.

Diumenge, 24 de novembre (11.45 i 16.00)

La primera edició de diumenge del "Tot gira" començarà a les 11.45 amb la transmissió de l'Espanyol-Getafe des de l'estadi de Cornellà-el Prat amb Eudald Serra, el micròfon autònom d'Albert Benet, els comentaris de Marc Mayola i Carles Domènech amb l'equip habitual del programa dirigit per David Clupés.

A partir de les quatre, a "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb el waterpolista Víctor Gutiérrez, jugador del Terrassa.

Faran la transmissió del partit de Segona Divisió que enfrontarà el Girona i el Fuenlabrada, des de Montilivi, amb Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol.

I Xavi Palau seguirà el Castelló-Llagostera, de la Segona Divisió B de futbol, des de l'estadi Castalia.

I completaran el programa les seccions "We are the champions", amb Jaume Ramon;  "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí; "Estic girat", amb Montse Mir, i "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira

Anar al contingut