David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira" s'emetrà dissabte, presentat per David Clupés, i diumenge, conduït per Oriol Rodríguez, a les 16.00

Dissabte, 16 de novembre (16.00)

A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb la triatleta catalana Carolina Routier. Seguiran les semifinals del Masters de tenis masculí de Londres, i amb Àlex Corretja analitzaran el que hagi donat de si a la secció "L'ull de falcó". A "Territori Guixà", amb Maria Guixà, parlaran del Festival de Cinema de Torelló. Connectaran amb Pol Rodríguez, que serà al camp del Nou Congost de Manresa, per seguir el partit de la novena jornada de la fase regular de la Lliga ACB de bàsquet entre el Bàsquet Manresa i l'Obradoiro. Albert Benet serà al Pavelló Olímpic de Badalona per seguir el Joventut-Tenerife.

Faran un exhaustiu seguiment dels partits que disputaran els equips catalans d'hoquei patins a la Lliga europea i a la Copa WS Europa, amb especial atenció al Voltregà-Coutras, amb Montse Mir. També seguiran els entrenaments oficials del Gran Premi de F1 del Brasil, penúltima prova del campionat d'aquest any, amb Oriol Rodríguez. Aniran fins a Xest per saber tot el que hagin donat de si els entrenaments oficials del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valencià, amb Damià Aguilar.

Des del Palau Blaugrana, Xevi Soler seguirà el partit d'handbol de la fase de grups de la Lliga europea entre el Barça i l'Aalborg de Dinamarca. Faran la transmissió de l'Industrias Santa Coloma i el Barça, amb Ernest Macià, corresponent a la novena jornada de la Lliga de Divisió d'honor masculina de futbol sala. I amb Jordi Mèlich, a la secció "Mèlich del futbol", explicaran alguna història relacionada amb el futbol territorial a nivell català.

Diumenge, 17 de novembre (16.00)

A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb Jordi Grivé, president de l'Associació Esportiva Ramassà, entitat que cada any fa un viatge per l'Àfrica amb fins solidaris. Amb Damià Aguilar analitzaran tot el que hagi passat al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de motociclisme i faran una tertúlia amb en Damià i amb els periodistes Oriol Puigdemont i Ernest Riveras sobre el Mundial d'aquest 2019.

Connectaran amb els partits del grup tercer de la Segona Divisió B, entre el Sabadell i el Nàstic de Tarragona, amb Pere Escobar des de la Nova Creu Alta, i amb el Cornellà-Barça B, amb Albert Benet des del Nou Municipal de Cornellà. Faran el seguiment de les finals individuals i dobles del Masters de tenis masculí de Londres. Amb Àlex Corretja analitzaran el que hagin donat de si a la secció "L'ull de falcó".

A "Cubí or not Cubí", amb Marta Cubí, parlaran de la vaga pels drets laborals que afecta la jornada de Lliga a la Primera Divisió d'honor femenina. Faran el seguiment del Gran Premi de F1 del Brasil, penúltima prova del campionat d'aquest any, amb Maria Guixà. A la secció "Xip groc", amb Pere Bosch, conversaran amb Toni Noè, atleta veterà de Mataró que aquest any ha participat a l'ironman de Hawaii. A la tertúlia "VAR" parlaran amb Miguel Ángel Roman, Francesc Garriga i Francesc Latorre de totes les novetats del món de futbol. Amb Enric Gil, a la secció "Premier Gil", entrevistaran el segon entrenador de l'equip sub18 del Manchester City, Carlos Vicens.

A la secció "Estic girat", amb Montse Mir explicaran el que hagi donat de si la presència dels equips catalans a la jornada europea d'hoquei patins. I la secció d'humor "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut