David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte a les 16.00, i diumenge, des de les 12.30 fins a les 21.00

Dissabte, 21 de setembre (16.00)

A les 16.00 començaran amb la transmissió del Barça-Atlètic de Madrid, de la Lliga femenina de futbol, amb els comentaris de Pere Escobar, l'anàlisi de Marta Cubí i el micròfon autònom de Montse Mir. També estaran pendent del partit de Lliga entre l'Atlètic de Madrid i el Celta i, a partir de les 18.30, faran la transmissió de la semifinal de la Supercopa ACB entre el Barça i el València, amb la narració d'Ernest Macià, l'anàlisi de Carme Lluveras i les dades d'Oriol Rodríguez. A les 20.00 agafarà el relleu "La TdT" amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant de tot l'equip, que farà la transmissió del partit entre el Granada i el Barça. 

Diumenge, 22 de setembre (12.30)

A les 14.00 el programa començarà amb la transmissió del partit entre l'Espanyol  i la Reial Societat, amb Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, l'anàlisi de Marc Mayola i les dades de Carles Domènech. A les 16.00, seguiment especial de l'enfrontament de la Segona Divisió entre el Girona i Las Palmas amb els comentaris d'Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler i l'anàlisi de Francesc Cargol. I també estaran pendents del partit de Segona Divisió B entre el Badalona i el Lleida, amb Xavi Palau.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut