L'actualitat dels castells torna a Catalunya Informació amb "3 rondes"

L'espai "3 Rondes", dedicat a l'actualitat del món casteller, torna a Catalunya Informació els diumenges de dos quarts de deu a les deu de la nit, fins que s'acabi la temporada castellera.

A partir d’aquest diumenge, 15 d’abril, Catalunya Informació emetrà de nou l’espai “3 Rondes”, centrat en l'actualitat dels castells. Aquest informatiu temàtic, que comanden de nou Josep Almirall, Joan Beumala i Xavier Brotons, s’emetrà els diumenges de dos quarts de deu a les deu del vespre, fins que s’acabi la temporada castellera.
La segona edició de “3 Rondes” a Catalunya Informació arrenca una setmana abans de l’inici de la temporada castellera, i per tant, aquest diumenge, analitzarà la pretemporada, es centrarà en les novetats i l’estat de les colles, i abordarà les claus de la competició. Tot plegat, amb la veu i l’opinió dels castellers i els responsables de les colles.
Entre les novetats d’aquest any, destaca l’avanç informatiu que es farà en el bloc de Catalunya Informació de les cinc de la tarda, a partir de la primera jornada castellera. En una connexió breu, Josep Almirall, Joan Beumala i Xavier Brotons explicaran el més destacat de l’actuació que segueixen a peu de plaça i convidaran els oients a escoltar “3 Rondes”. L’informatiu casteller també incorpora una enquesta sobre un tema d’actualitat als castellers i aficionats que omplin les places.
L’estructura de l’espai temàtic serà similar a la de l’any passat. En la primera part, es repassarà l’actuació o actuacions més importants de la setmana i el cap de setmana. En la segona, s’analitzarà la resta de castells i s’elaborarà el “Top 10 de Catalunya Informació” –una classificació de les colles en funció de l’actuació que hagin fet-. En la tercera i última ronda, es donarà a conèixer l’opinió de la plaça, hi haurà les notícies breus, es farà la previsió castellera de la setmana següent i es repassaran els titulars de la premsa.
“3 Rondes” és un dels espais temàtics de Catalunya Informació, juntament al “Mapamundi”, “Sentits” i “Economia i Empresa”.

Anar al contingut