Dissabte, a partir de les 21.55

L'actual moment polític, filosofia i declaracions policials, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a partir de les 21.55, TV3 emetrà una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana amb José María Lassalle, Ferran Mascarell, Javier Aranda, Roger Español, Donatella di Cesare, Miquel Seguró, José Corbacho i Els Amics de les Arts.

El programa començarà amb una conversa sobre l'actual moment polític entre José María Lassalle i Ferran Mascarell, dos companys que tenen dues visions antagòniques de la política.

S'abordaran les declaracions dels policies investigats a Barcelona per la violència de l'1 d'octubre. Serà amb Javier Aranda, advocat de tres investigats, i amb Roger Español, víctima que va perdre un ull per les pilotes de goma.

En el "Preguntes freqüents" d'aquest dissabte s'emetrà una conversa amb la filòsofa italiana Donatella di Cesare a la qual s'afegirà una entrevista amb el també filòsof Miquel Seguró.

I Laura Rosel entrevistarà el polifacètic actor José Corbacho i conversarà amb Els Amics de les Arts, que actuaran en el programa.

A les cadires, s'hi asseuran els periodistes Laia Altarriba, Eider Hurtado, Arturo Puente i Jorge Sainz. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut