L'actriu Sara Espígul interpretarà la Cèlia, una psicòloga que oferirà els seus serveis a la consultoria
L'actriu Sara Espígul interpretarà la Cèlia, una psicòloga que oferirà els seus serveis a la consultoria
Demà, a les 15.55

L'actriu Sara Espígul s'incorpora a "Com si fos ahir"

La sèrie de la sobretaula de TV3 "Com si fos ahir" incorpora, a partir de demà, dimecres, una peça nova en l'entramat de personatges. És la Cèlia Noguera, interpretada per l'actriu Sara Espígul, ben coneguda per l'audiència de la cadena i sembla que també per l'ex de la Sandra, perquè es coneixen des que eren petits.

Qui és la Cèlia? El Bruno l'ha anomenat en alguna ocasió per referir-se a aquell tòpic de "l'amiga que et coneix bé i que sempre hi és per ajudar-te quan ho necessites". La veritat és que al Bruno aquesta figura li

arriba en un moment molt baix, ara que la Sandra ha marxat a Menorca després de tallar amb ell. El Xavi i la Samantha, que no saben com animar el noi, els han preparat una trobada sorpresa, però cap on anirà aquesta amistat retrobada?

Caldrà esperar una mica per saber quines sorpreses tenen preparades els guionistes per a la Cèlia, psicòloga que oferirà els seus serveis a la consultoria, ara que ha quedat òrfena. El que és segur és que no deixarà ningú indiferent.

L'actriu Sara Espígul és ben coneguda per l'audiència de TV3 per les diverses aparicions en les sèries de la cadena. Va fer de Sílvia a la sèrie "Nit i dia" (2015) i de Sandra a "El crac" (2014 i 2016). També ha intervingut en alguns capítols de "Gran Nord", "El cor de la ciutat" i "Kubala, Moreno i Manchón". I va ser col·laboradora del magazín setmanal "Enganxats", on comentava els moments més intensos de la sèrie "Com si fos ahir", que, a partir de demà, també interpretarà.

TV3 emet "Com si fos ahir" cada dia, a les 15.55.

tv3.cat/comsifosahir
@comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut