Núria Prims amb Eloi Vila, "Al cotxe".
Núria Prims amb Eloi Vila, "Al cotxe".
Dimecres, a les 23.30

L'actriu Núria Prims puja "Al cotxe"

Aquest dimecres, 26 de febrer, a les 23.30, l'actriu Núria Prims pujarà "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. El programa, que incorpora la participació de ciutadans d'arreu de Catalunya, demà visita  Vilafranca del Penedès.

TV3 emetrà el capítol 86 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila conversarà amb l'actriu Núria Prims, molt coneguda pels espectadors de la cadena i que ara interpreta un dels papers protagonistes de la minisèrie "La fossa".

A més, "Al cotxe" també comptarà amb la nova secció d'aquesta temporada, en què el programa s'atura en un indret de Catalunya. Aquesta setmana obrirà les portes a tothom perquè hi pugi i faci el que vulgui a Vilafranca del Penedès.

Núria Prims: "Sempre faig papers de donasses i, en canvi, la meva mare em diu que soc una bleda."

Núria Prims es va fer molt popular, fa més de 20 anys, gràcies al paper de Mariona Montsolís a la sèrie "Nissaga de poder" de TV3. Va treballar al cinema i a la televisió, però, a poc a poc, ho va anar deixant fins que va canviar totalment de vida i es va traslladar a Menorca. Durant 8 anys es va mantenir allunyada dels escenaris i de les càmeres, fins que el 2017 va tornar per interpretar la Galdana a la pel·lícula "Incerta glòria", un paper que li va valdre el premi Gaudí 2018 a la millor actriu.

Ara és una de les protagonistes de la minisèrie "La fossa", que s'emet a TV3, i té més projectes en marxa. Puja "Al cotxe" i, mentre l'Eloi l'acompanya a un rodatge, repassa la seva trajectòria. Explica per què va decidir abandonar la professió i què l'hi va fer tornar. Parla de la feina, dels bons i dels mals moments, de les inseguretats, de la família, de la maternitat i del pas del temps. 

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut