La Paula amb l'actriu Mariona Ribas, al programa "Manduka".
La Paula amb l'actriu Mariona Ribas, al programa "Manduka".
Dissabte, a les 9.05

L'actriu Mariona Ribas visita el programa de cuina "Manduka" del canal Super3

Demà, dissabte, a les 9.05, el canal Super3 emetrà el setè capítol de la segona temporada de "Manduka", el programa de cuina presentat per la jove xef Paula Alós. La convidada d'aquesta entrega serà l'actriu Mariona Ribas, amb qui la Paula prepararà una saludable recepta japonesa: "okonomiyaki".

La convidada del setè capítol de la segona temporada de "Manduka" és l'actriu Mariona Ribas, que anava a dinar a Can Cinto i ha rebut la trucada inesperada de la Paula per demanar-li si podia venir al programa, perquè s'havia quedat sense convidada a última hora.

El problema és que la convidada era qui havia d'ensenyar la recepta a la Paula. Així doncs, la Paula i la Mariona es troben que cap de les dues sap fer el plat i hauran de preparar-lo sense assajar. Sort que la Mariona és una gran actriu i està acostumada a haver d'improvisar.

El plat que faran és un okonomiyaki, que vol dir okonomi, "al teu gust", i yaki, "a la planxa". És una recepta japonesa saludable i molt de moda: diuen que és com la pizza japonesa, perquè cadascú hi posa els ingredients que vol.  

 

La segona temporada de "Manduka"

Després dels èxits d'audiència i consum digital de la primera temporada i de la seva versió confinada ("Manduka fet a casa"), aquesta tardor el canal Super3 ha estrenat la segona temporada del programa de cuina infantil "Manduka", també amb bons resultats digitals.

La jove cuinera Paula Alós torna a mandukar plats molt alegres amb convidats i convidades poc avesats a la cuina, però molt divertits i coneguts pels infants.

Aquesta temporada passen pel "Manduka" youtubers i tiktokers de molt èxit com Àngela Mármol, Tekendo, Laia Oli o els ExpCaseros (Mayden i Natalia); músics com Miki Núñez o Els Amics de les Arts; comunicadors com Toni Cruanyes, Anna Simon o Marc Giró; l'entrenadora personal digital Patry Jordan o l'actor i còmic Jordi Ríos.

"Manduka" continua apostant per la cuina divertida, juganera i accessible per als més petits, però amb un gran fons didàctic i divulgatiu gràcies a les receptes dissenyades per la prestigiosa Fundació Alícia. Aquesta segona temporada aposta per la introducció de nous ingredients i de receptes més exòtiques o sorprenents, com per exemple fer servir verdures en unes postres.

Les receptes d'aquesta temporada són: creps de pastanaga amb verdures i peix, sabij, crema cremada d'albergínia, blinis de llegums amb dues salses, pokebowl d'arròs amb verdures i algues, pastís de pastanaga al microones, sandvitx continental, ous al plat amb bolets i xoriço, minipizzes vegetals de vedella i bacó, pancake amb confitura de fruita fresca, okonomiyaki i sopa de xocolata amb taronja i plàtan.

En aquesta segona entrega del programa també hi ha espai per als food trucs, que faciliten accions quotidianes a la cuina o en descobreixen de noves i sorprenents, com fer una mànega pastissera amb una bossa zip o obrir un pot difícil amb una cullera.

La Paula continua rebent els divertits gadgets que li envia la seva amiga Pola des del Japó. Juntament amb el convidat, tindran un minut de temps per esbrinar per què serveix aquell curiós estri de cuina.

El programa comença amb l'elaboració d'un aperitiu, preparat amb alguns dels ingredients de la recepta principal, que tindrà una doble funció: per una banda, fer un joc en què el convidat intenti esbrinar quina serà la recepta i, per l'altra, permetre que els més petits, que potser no s'atreveixen encara amb la recepta completa, s'iniciïn en la cuina amb aquest petit tast.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula.


super3.cat/manduka

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut