Pau Guillamet Txell Bonet, de "Kids XS"

L'actriu Chantal Aimée, al "Kids XS"

Aquest dissabte, 28 de gener, a les 13.05, per Catalunya Ràdio, el "Kids XS" entrevistarà Chantal Aimée, una actriu de teatre amb orígens francesos que també ha posat la veu a diferents ficcions radiofòniques. Parlarà de la seva infantesa i, també, de la seva maternitat

Txell Bonet i Pau Guillamet, a la secció "Per primer cop" del "Kids XS", conversaran amb Chantal Aimée, que confessarà que ser mare l'ha canviat com a actriu, ja que ha obert "una part emocional que no tenia abans". També explicarà que tenia el desig de ser mare des de molt jove, però que "no trobava mai el moment", així com què va significar per a ella créixer sense el seu pare. 

A "De 0 a 3", la Lyona parlarà sobre els parcs i l'efecte imant dels bebès que acaben atraient qualsevol persona del voltant. Explicarà com el parc ha acabat sent un espai de socialització tant per a la Ramona com per a ella. 

A la secció "Soy tu padre", Quico Sallés propugna per un canvi en el món de les manualitats: abolir la goma EVA i els gomets i aprofitar la mà d'obra barata i especialitzada dels nens de primària perquè muntin mobles i d'altres coses profitoses.  

I, a "Cuinetes", Laura Zurriaga, @croquetadexocolata a les xarxes socials, aportarà una recepta amb la reina de l'hivern, la que mai no s'acaba i aguanta tres mesos al rebost: pastís de carbassa, una recepta versàtil! 

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures d'entre zero i deu anys, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet.  

Anar al contingut