DISSABTE, A LES 12.40

L'actor Roger Coma, a "TV3xUnTub"

Demà, dissabte, a les 12.40, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, es coneixerà l'"story" de l'actor Roger Coma.
"TV3xUnTub"
"TV3xUnTub"

El Roger Coma decideix pujar la seva "story" a "TV3xUnTub" per explicar què significa gravar la sèrie diària de sobretaula de TV3, "Com si fos ahir". També aprofita per parlar sobre com se'n surt amb les noves tecnologies.

"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I, per si no n'hi hagués prou, en cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten a la tele.

Més coses sobre Roger Coma, i el resum del millor de TV3 d'aquesta setmana, dissabte al matí, a "TV3xUnTub".

tv3.cat/tv3xuntub