Mònica Terribas
Mònica Terribas
DIMECRES, A LES 10.00

L'actor i director Antonio Banderas, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 29 de gener, a les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà l'actor i director Antonio Banderas, que presenta el musical "A chorus line", del qual n'és codirector i productor, i que es podrà veure a partir del 21 de febrer i fins al 29 de març al Teatre Tívoli de Barcelona.

Antonio Banderas acaba de rebre el premi Goya a millor protagonista masculí per la seva actuació a la pel·lícula "Dolor y gloria", en què interpreta Salvador Mallo, un veterà director de cinema. La pel·lícula, que acumula una bona pila de guardons, és la representant espanyola als Premis Oscar, que es lliuraran el 10 de febrer.

 

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Andreu Pujol-Mas, historiador; Sara González, periodista de política del Nació Digital; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats; Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València i promotora de Política&Prosa, i Jordi Borràs, fotoperiodista.

A les 10.30, "El racó de pensar", amb Xavier Antich, se centrarà en el 75è aniversari de l'alliberament del camp de concentració i d'exterminació d'Auschwitz-Birkenau.

 

Carlos Zanón presenta BCNegra i Carles Porta presenta la sèrie "Crims", de TV3

A les 11.00, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez i Víctor Sala. La secció inclou l'entrevista telefònica a l'escriptor Carlos Zanón, comissari de BCNegra, la trobada literària sobre novel·la negra que cada any porta a la capital catalana grans autors policíacs d'arreu del món, i l'entrevista a l'estudi al periodista Carles Porta, que el dilluns 3 de febrer estrena a TV3 la sèrie de no-ficció "Crims", la versió televisiva del programa de Catalunya Ràdio.

 

L'"expert" d'iCat Albert Miralles, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Albert Miralles, comissari artístic del programa "Els experts" d'iCat, i l'oient Adrià Torra.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut