L'activista Tamara Carrasco i l'advocat Aamer Anwar, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana com el debat d'investidura que començarà amb el discurs d'investidura del candidat, Quim Torra. A més, l'activista de Viladecans, Tamara Carrasco, parlarà per primer cop després de la seva detenció acusada de terrorisme.

El programa emetrà una entrevista exclusiva amb Tamara Carrasco, l'activista de Viladecans que va ser detinguda per la Guàrdia Civil i interrogada a l'Audiència Nacional sota l'acusació de terrorisme. Serà el primer cop que parla després de la seva detenció.

També es conversarà, en directe, amb Aamer Anwar, advocat de Clara Ponsatí i rector de la Universitat de Glasgow. La consellera ha de comparèixer dimarts davant la justícia com a pas previ al seu judici d'extradició.

Laura Rosel també entrevistarà l'activista nord-americana i defensora dels drets civils Elaine Brown, l'única dona que ha presidit el partit de les Panteres Negres.

El programa acollirà el testimoni d'una dona que vol denunciar el seu cas i que s'ha decidit a parlar després de la sentència de "la manada".

També es comptarà amb una doble actuació de Damià Olivella.

A les cadires, hi haurà els periodistes Neus Tomàs, Jordi Pons, Laia Altarriba i Israel García-Juez, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut