Al mar! Amb Carlota Bruna, al SX3.
Al mar! Amb Carlota Bruna, al SX3.
Estrena!

L'activista Carlota Bruna es llança "Al mar!" en la nova proposta del SX3 al voltant de les activitats familiars a la costa catalana

Avui, dilluns, el SX3 estrena "Al mar!", un projecte presentat per l'ambaixadora europea del Pacte Climàtic, Carlota Bruna, al voltant de les activitats nàutiques i familiars de la costa catalana. La producció inclou consells, recomanacions i informacions relacionades amb la sostenibilitat i la cura dels ecosistemes naturals catalans. Durant tot l'estiu, el programa visitarà cada setmana una localitat on farà una activitat nàutica: de la Ràpita a l'Escala, fent des de windsurf fins a pàdel, sempre de la mà d'una persona del territori a qui la Carlota coneixerà al mar. 

"Al mar!", fruit d'un acord de col·laboració entre el SX3 i l'Agència Catalana de Turisme, presentarà noves propostes d'activitats en família arreu de la costa amb el carnet del SX3 i concursos al SX3.cat en què es podran guanyar caps de setmana exclusius. 

"Al mar!" és la nova proposta del SX3, centrada en el mar i el litoral català, que aposta per la descoberta del territori, les activitats en família i els valors de la sostenibilitat. El programa, que constarà de vint episodis, és presentat per Carlota Bruna, coneguda activista en defensa del medi ambient i dels animals, ambaixadora del Pacte Climàtic de la Unió Europea, que es converteix així en una nova cara del SX3. 

A partir d'aquest dilluns, 5 de juny, Dia del Medi Ambient, fins a l'octubre, cada setmana s'estrenarà un capítol nou d'"Al mar!", centrat en una activitat nàutica, com la vela, el surf, el caiac o el rem, en diverses localitzacions costaneres d'arreu del país, on la presentadora coneixerà joves practicants, alguns coneguts i d'altres anònims. 

En el primer programa, que s'estrena avui, Carlota Bruna visitarà Blanes, a la Costa Brava, on practicarà la vela lleugera amb la Tessa, una nena de 13 anys que navega des que en té 6 i que li ensenyarà alguns trucs per portar el vaixell abans que no les sorprengui una situació inesperada.  

"Al mar" anirà acompanyat d'un munt de noves activitats en família per fer arreu del territori, moltes gratuïtes amb el carnet del SX3, i convidarà a participar en concursos al SX3.cat, en què es podran guanyar caps de setmana que inclouen nits d'hotel i experiències exclusives a la Costa Brava, la Costa Daurada, la Costa de Barcelona i les Terres de l'Ebre. 

A més a més, amb l'estrena de cada capítol, es publicaran a les plataformes digitals del SX3 tips de sostenibilitat i moments divertits del programa. A l'Instagram i el TikTok del SX3, Carlota Bruna explicarà per exemple què es pot fer si es troben nius de tortugues a la platja o bé iniciatives al voltant de la recollida de plàstics al mar. A les peces de navegació i de caire familiar, hi haurà consells sobre com es pot entrar en un caiac sense bolcar i com navegar en un veler sense marejar-se. 

El projecte també oferirà recomanacions digitals amb els "imprescindibles" per tal que les famílies gaudeixin de la costa catalana i noves propostes per fer amb el carnet, com la possibilitat de fer vela, caiac o pàdel surf en més de 20 escoles de vela arreu de la costa, amb l'aval de la Federació Catalana de Vela. 

"Al mar!" és una col·laboració entre el SX3, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i l'Agència Catalana de Turisme, del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en què també participen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme de la Diputació de Barcelona.  

Aquesta col·laboració entre el SX3 i l'Agència Catalana de Turisme es va estrenar amb les noves aventures de "Lara i Kali", que des de l'abril emet la segona temporada acompanyada d'un munt de propostes a les plataformes digitals del SX3 per fer activitats en família a la natura d'arreu del territori. 

 

 

#NouSX3 

X3.cat  

Anar al contingut