Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio
DISSABTE I DIUMENGE

L'actitud positiva i viure després de patir abusos, a "L'ofici de viure"

Dissabte 10 de desembre, a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" parlarà de l'actitud positiva davant la vida i de com aconseguir-la amb el terapeuta Antonio Jorge Larruy i amb la psicòloga Carolina Blay, filla d'Antoni Blay Fontcuberta.

Diumenge, 11 de desembre, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez explicarà què representa viure després de patir abusos amb l'escriptor Alejandro Palomas, autor del llibre "Això no es diu", i la psicòloga Elisa Micciola.

"L'ofici de viure" de dissabte se centrarà en la figura del psicòleg Antoni Blay Fontcuberta, que va instaurar les bases a Catalunya de la psicologia transpersonal. Ell defensava que l'actitud positiva davant la vida s'ha d'impulsar des de dins de cadascú, per la capacitat de les persones de sobreposar-se a partir del domini d'elles mateixes. La seva filla, la psicòloga Carolina Blay, i el terapeuta Antonio Jorge Larruy, parlaran d'aquesta actitud i de com aconseguir-la. Amb una reflexió de Jordi Sapés de Lema, que treballa en la línia d'Antoni Blay. 

I, al programa de diumenge, Gaspar Hernàndez conversarà amb l'escriptor Alejandro Palomas, que acaba de publicar el llibre "Això no es diu" sobre els abusos, i de fet violacions, que va patir per part d'un capellà a l'escola, quan ell tenia vuit anys. Palomas ha obert l'aixeta dels seus records per deixar sortir la seva ferida interior, després de quaranta-cinc anys de silenci, en aquest llibre i també en diversos mitjans de comunicació. Ell i la psicòloga Elisa Micciola comentaran què representa viure després de fets com aquests i quina és la resposta de la societat que se l'escolta i el llegeix. Amb la reflexió afegida de la també psicòloga Ariadna Vilà, i l'espai de Sergi Torres.   

 

Anar al contingut