Diumenge, a les 22.05

L'acadèmia de "L'altra mirada" en perill, a TV3

Diumenge, a les 22.05, a TV3, els dos últims capítols de la segona temporada de "L'altra mirada". Ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20 del segle passat, "L'altra mirada" és el viatge d'un grup de dones a la recerca de la seva pròpia veu. La ficció va ser reconeguda com la millor sèrie dramàtica al festival MiM Series.

20. "No hi ha fracàs"

Encara molesta i decebuda amb el Vicente, la Luisa rep una visita inesperada: la del seu fill Arcadio, acompanyat per una senyora força més gran que ell. D'altra banda, la senyora Manuela intenta convèncer la seva filla de l'error de despatxar la Carmen, però la jove directora no vol saber res més de la seva presumpta amiga. Mentrestant, la Flavia comunica a les mestres una decisió irrevocable: no vol tornar amb el seu marit, l'Enrique. A més a més, un incendi al laboratori de ciències provoca que l'Elías perdi els nervis i que es posi en evidència davant de tota l'acadèmia.

21. "Des de dins"

Falten poques hores perquè venci el termini donat pel jutge per al desallotjament de l'acadèmia, després de la maniobra del Rafael Peralta en connivència amb la Carmen. La Manuela, profundament desanimada, veu com tot allò per què ha lluitat està a punt de desaparèixer. Però un grup de mestres i alumnes es neguen a acatar l'ordre judicial i decideixen tancar-se a l'edifici per guanyar temps, a l'espera d'una resolució positiva del conflicte. Mentrestant, la Flavia, alarmada pels fets que tenen lloc a l'acadèmia, surt de l'amagatall per anar a ajudar les companyes. A més, la Luisa demana al Vicente que l'ajudi a estendre la protesta contra els Peralta.

La segona temporada

El curs comença a l'Acadèmia per a Senyoretes de Sevilla i Melina Matthews se suma a l'elenc per interpretar la Carmen, la nova administradora, professora d'esport i antiga companya de classe de la Manuela (Macarena García), que ve disposada a saldar un deute pendent. També hi arriben la Inés (Dariam Coco), una nova alumna que provocarà un gran impacte a causa del seu color de pell; en Vicente (Joaquín Notario), un carter que viurà una història d'amor amb la Luisa, i l'Elías (César Vicente), jardiner a les ordres del Ramón (Juanlu González).

"L'altra mirada" continuarà parlant de la lluita dels drets per la dona a través de les vides de les alumnes i professores, i incorporarà temes com el racisme, el classisme, l'amor en l'edat madura, el paper de la dona en gremis com el de l'esport o el cinema, les malalties mentals, la dona en l'espai públic o la por dels canvis. Temes que, tot i ser tractats sota el prisma dels anys 20, busquen el paral·lelisme i la reflexió amb l'actualitat i defensen valors com la llibertat, el respecte, la igualtat o la tolerància.

Una sèrie escrita per dones amb un equip de guió renovat, amb Alba Lucio com a coordinadora. El completen Irene Rodríguez, Ana Muniz da Cunha i Tatiana Rodríguez, escriptores compromeses amb els valors de "L'altra mirada". La ficció s'ha rodat en exteriors naturals, principalment de Sevilla.

Fitxa artística

Manuela (Macarena García), Teresa (Patricia Lopez Arnaiz), Luisa (Ana Wagener), Carmen (Melina Matthews), Doña Manuela (Gloria Muñoz), Flavia (Carla Campra), Margarita (Lucía Díez), Roberta (Begoña Vargas), María Jesús (Abril Montilla), Macarena (Paula de la Nieta), Candela (Elena Gallardo), Inés (Dariam Coco), Ramón (Juanlu González), Tomás (Álvaro Mel), Martín (Jordi Coll), Don Pascual (Carlos Olalla), Vicente (Joaquín Notario), Elías (César Vicente), Rafita (José Pastor), Álvaro (José Luis Barquero), Rafael Peralta (Javi Mora) i Ángela (Cecilia Freire).

Fitxa tècnica

Director de Cine i Ficció de TVE: Fernando López Puig
Producció executiva TVE: María Roy
Producció executiva Boomerang TV: Josep Cister, Aitor Montánchez i Luis Santamaría
Coproductor executiu: Pablo Guerrero
Coordinador de guió: Alba Lucio
Guionistes: Irene Rodríguez, Ana Muniz da Cunha i Tatiana Rodríguez
Directors: Luis Santamaría, Pablo Guerrero i Carlos Navarro
Coordinador de direcció: Paula Dobao
Direcció de R+D: María Fernández
Música original: Fernando Velázquez
Directora de producció: M. Ángeles Caballero Brid
Cap de producció: Alberto Báez
Director de fotografia: José Luis Pecharromán i Antonio González
Director d'art: Paco Redondo
Muntatge: Rebeca Sáenz
So: Asier González Martín
Vestuari: Montse Sancho
Maquillatge i perruqueria: Natalia Sese

tv3.cat

Anar al contingut