Lídia Heredia
Lídia Heredia

La visita del rei a Barcelona i els diversos actes de protesta, demà, a "El matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, a "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, la visita del rei a Barcelona i els diversos actes de protesta convocats, amb connexions als diferents punts on es produeixin els fets.

La politització de la justícia
A l'entrevista de les 8.30, la portaveu de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia a Catalunya, Maria del Prado; el fiscal Salvador Viada, de l'Associació Professional i Independent de Fiscals; i el catedràtic de Dret Processal Jordi Nieva valoraran la utilització de la justícia per marcar l'agenda política.

Manifest dels historiadors
El catedràtic d'Història Contemporània de la UAB José Luis Martín és un dels firmants del manifest contra la proposició de l'Ajuntament de Madrid de canviar els noms dels carrers Prieto i Largo Caballero. Li preguntarem per aquesta qüestió, pel monòlit franquista de Tortosa i per la visita del rei.

La taula d'"Els matins"
Comentaran i contextualitzaran tot el que vagi passant Carmen Juan, Sílvia Barroso i l'advocat Carles Monguilod. I s'hi afegirà Toni Martínez per mirar l'actualitat a través dels clàssics de la pintura.


tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins
 

Anar al contingut