Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

La vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, i la portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta, a "Els matins"

Demà dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la vicepresidenta de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, i la portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta.

Restriccions a França i protestes a Itàlia

Es connectarà amb París, per conèixer les noves mesures anti-Covid que s'aplicaran a França, i amb Milà, per saber qui hi ha darrere les protestes contra les restriccions.

Els supercontagiadors

El divulgador científic Salvador Macip explicarà què se sap de com funcionen els contagis de Covid i perquè hi ha persones que el dispersen molt.

Els bancs apugen les comissions

La presidenta de l'Associació d'Usuaris Financers, Patricia Suárez, respondrà als dubtes sobre què poden fer els ciutadans davant l'augment de les comissions que estan aplicant molts bancs.

Un llibre contra l'ecoansietat

Parlarem amb el doctor de Biodiversitat Andreu Escrivà sobre "Y ahora yo qué hago", un recull d'arguments per actuar contra la crisi climàtica i no deixar-se vèncer per la sensació que no hi podem fer res.

La taula d'"Els matins"

Esther Vera i Jordi Mercader compartiran taula per analitzar l'actualitat del dia. I s'afegirà a la conversa un dels autors del llibre "Tota la veritat", Roger Mateos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut